Nakita's Eastend Stables

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Shanda

Over ons

Shanda

Shanda de Boer is geboren op 2 juli in 1988.
Ook bij Shanda de jongste zus, is het paardenvirus er met de paplepel ingegoten.
Na een aantal jaren heel veel lol met haar pony begon het serieuzere werk want er verscheen op 13 jarige leeftijd haar eerste echte paard Lexington (Z1). Met dit paard begon ze al snel met de wedstrijden in de B. Toen ze eenmaal M2 was kreeg ze de mogelijkheid  om bij Hans Peter Minderhoud stage te lopen. Al snel stroomde het duo door naar het ZZ-licht. Na deze super prestatie van Lexington mocht hij op 17 jarige leeftijd met pensioen.
In die tijd zijn wij Nakita´s Eastend Stables begonnen en zo kwam het toen geblesseerde paard Rainbow op haar pad. Na een jaar lang verzorging, liefde en aan de hand stappen is Rainbow er weer helemaal boven op gekomen. Shanda is Rainbow gaan starten  en het duo ging als een speer. Met Eastends Rainbow rijdt Shanda op dit moment Intermediaire II.


Naast Rainbow is ze ook Eastends Allstar  gaan trainen. Van zadelmak tot nu op het moment ZZ-Zwaar. Met dit getalenteerde paard zal ze het nog hoog gaan  brengen in de sport.

Shanda traint met deze paarden bij Hans Peter Minderhoud en Jörgen Ros.

Het is ook mogelijk om bij Shanda te trainen en uw paard door haar te laten rijden. Shanda kan uw paard klaar maken voor de wedstrijden of zelfs uw paard uit brengen op wedstrijden op elk gewenst niveau.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu